CFR organizeaza licitatii de peste 332 milioane lei

Compania Naţională de Căi Ferate 'CFR' organizează, în perioada 9 - 14 ianuarie 2014, licitaţii deschise pentru atribuirea a opt contracte de lucrări (proiectare şi execuţie) pentru îmbunătăţirea siguranţei traficului feroviar, a căror valoare totală estimată este de 332,075 milioane lei, fără TVA.
Conform unui comunicat, lucrările necesare pentru îmbunătăţirea siguranţei traficului feroviar vizează modernizarea a 112 treceri la nivel cu calea ferată, modernizarea instalaţiilor de centralizare electromecanică pe secţiile de circulaţie Siculeni - Adjud şi Ilia - Lugoj şi introducerea unui sistem centralizat de detectare a cutiilor de osii supraîncălzite şi a frânelor strânse.
Sursa de finanţare este asigurată din fonduri externe nerambursabile de la Fondul European de Dezvoltare Regională şi de la bugetul de stat.
Licitaţia pentru lucrări de proiectare şi execuţie aferente obiectivului 'Modernizarea trecerilor la nivel cu calea ferată' (4 loturi) se va desfăşura în data de 9 ianuarie 2014, ora 12,00, la sediul Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR, ofertele putând fi depuse la sediul autorităţii până în ziua desfăşurării procedurii, la ora 10,00. Perioada de valabilitate a contractului este de 48 luni, iar criteriul de atribuire este oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic.
Aceste proiecte se încadrează în Axă Prioritară 3 a POS-T - Modernizarea sectorului de transport în scopul îmbunătăţirii protecţiei mediului, a sănătăţii umane şi a siguranţei pasagerilor, Domeniul Major de Intervenţie 2 - Îmbunătăţirea siguranţei traficului pe toate modurile de transport planificat pentru cofinanţare din Fondul European de Dezvoltare Regională în cadrul Programului Operaţional Sectorial pentru Transport 2007-2013.
Site-ul licitatia.ro va furnizeaza toate informatiile de care aveti nevoie pentru a participa la aceste licitatii.
sursa: capital.ro

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×