CNADNR vrea sa lanseze din timp licitatiile pentru deszapezire

Pentru a nu fi nevoiti ca la iarna sa incheie contracte prin negociere directa, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a finalizat documentatiile de atribuire a unor contracte de deszapezire, urmand sa inceapa procedurile de achizitie publica.

Tot in aceasta perioada se demareaza si procedurile pentru marcajele rutiere, indicatoare si materiale antiderapante.

Catalin Homor, directorul CNADNR a declarat intr-un comunicat faptul ca doreste ca firmele contractante sa fie pregatite, sa aiba utilaje performante dar si personal calificat.

Pentru intretinerea curenta pe timp de iarna, pe lista se regasesc orasele Craiova, Brasov, Timisoara, Constanta, Iasi si Cluj.

Sursa: europafm.ro

Cele mai utile informatii va sunt furnizate de licitatia.ro. Oferim servicii inovative care va ajuta la dezvoltarea afacerii dumneavoastra. Achizitionati un abonament si aveti acces la licitatiile din domeniul public si privat.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×