COMUNA MOGOSOAIA INVESTESTE 9 MILIOANE LEI IN ASFALTAREA STRAZILOR

Comuna Mogosoaia organizeaza licitatie care are ca obiect asfaltarea strazilor in lungime de 8,207 km, avand urmatorul sistem rutier: strat de forma stabilizat in grosime de 20 cm cu 3% liant hidraulic,strat fundatie balast 15 cm grosime dupa compactare, strat de baza din balast stabilizat cu 5% liant hidraulic in grosime de 15 cm, strat de baza din BAD20, grosime 6 cm, strat de uzura BA16 in grosime de 4 cm. Strazile sunt incadrate cu borduri de beton 15x20x50 cm.

Valoarea estimata a contractului este de 8,914,683 lei. Garantia de participare va fi in suma de 90000 lei iar garantia de buna executie va fi in cuantum de 5% din valoarea contractului, fara TVA. Criteriu de atribuire este pretul cel mai scazut. Data limita de depunere a ofertelor precum si data deschiderii ofertelor este 30.10.2014.

Textul integral al licitatiei, documentatia aferenta precum si conditiile de participare le gasiti aici.

Licitatia.ro este lider in monitorizarea licitatiilor publice. Alege cea mai buna solutie ! Alege abonamentele la licitatia.ro !

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×