Condiţii mai bune pentru cursurile de la A.J.O.F.M.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Constanta va implementa proiectul SOPIM ”Servicii de Ocupare pentru o Piata Inclusiva a Muncii”.

In vederea implementarii acestui proiect, A.J.O.F.M. achizitioneaza echipamente IT, pachet software si sisteme informatice.

Sala centrului de formare profesionala a adultilor din cadrul agentiei va fi dotata cu computere portabile pentru asigurarea conditiilor necesare desfasurarii cursurilor, in vederea formarii somerilor inregistrati in baza de date a institutiei.

Datele limita pentru depunerea ofertelor este 17 noiembrie, ora 9:00, iar firmele participante la licitatie vor trebui sa depuna o garantie in cuantum de 3.210,48 lei si una de buna executie in valoare de 5% din valoarea contractului.

Sursa: observator.ro

Pentru castigarea licitatiilor publice si dezvoltarea afacerii e nevoie de o informare precisa, corecta si in timp util. Alege cel mai bun furnizor de monitorizare licitatii publice si fi in top! Alege licitatia.ro.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×