Constructia primei parcari subterane din Municipiul Arad scoasa la licitatie

Primaria Municipiului Arad a lansat licitatia pentru realizarea primei parcari subterane din oras, sub Piata Avram Iancu. Potrivit declaratiei purtatorului de cuvant al Primariei, parcarea subterana din Piata Avram Iancu va avea o capacitate de 500 locuri, dispuse pe doua nivele si va trebui finalizata in maxim 26 de luni. Proiectul mai cuprinde realizarea unui pasaj carosabil subteran pentru circulatia auto de tranzit, cu intrare aproximativ in dreptul strazii Vasile Goldis si iesirea inainte de strada Gheorghe Baritiu.

Valoarea investitiei este estimata la 94.678.767 lei, la care se adauga TVA, iar durata concesiunii va fi de 49 de ani. Data limita de depunere a ofertelor, precum si data licitatiei sunt in 29 septembrie 2015.

Pentru atribuirea contractului se iau in calcul 2 criterii: pretul ofertei 70% si termenul de executie a lucrarilor 30%.

Documentatia o puteti regasi pe licitatia.ro, aici.

Sursa: administratie.ro

Vizualizati cele mai mari contracte derulate la ora actuala la noi in tara din toate domeniile aici.  Licitatia.ro – este cel mai bun site de monitorizare a licitatiilor de pe piata din Romania, cu un rulaj zilnic  de peste 1000 de licitatii publice

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×