Constructorii sunt in alerta, se preconizeaza licitatii in val. de 3.8 mld

autostrada_transilvania

Compania Naţională de Auto­străzi şi Drumuri Naţionale din Ro­mâ­nia (CNADNR) va licita anul aces­ta contracte de construire a 375 de kilometri de autostrăzi, care vor costa 3,8 mld. euro, potrivit unei ana­lize a ZF pe baza unor date pre­zentate de ministrul trans­porturilor Dan Şova.

Pe o piaţă a construcţiilor ce a scă­zut cu 40% pe timp de criză, lan­sarea unor licitaţii pentru construirea a 375 de kilometri de autostrăzi anul acesta ar putea fi o gură de oxigen. Reprezentanţii constructo­ri­lor spun că este o veste bună, însă efectul în pia­ţă se va vedea abia începând de anul viitor.

sursa: zf.ro

Informarea printr-un site de monitorizare a licitatiilor este una dintre cele mai bune si facile solutii pentru a avea cele mai actuale informatii si intr-un mod rapid. In acest sens va recomandam site-ul licitatia.ro pentru monitorizarea licitatiilor publice si private.

Cu  o experienta de 9 ani pe piata monitorizarii licitatiilor, site-ul licitatia.ro este cea mai rentabila alegere !

Intrati acum pe licitatia.ro si comandati pachetul ideal novoilor dvs.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×