Construire ansamblu de locuinte sociale in judetul Vrancea

Consiliul Local al orasului Odobesti a publicat o licitatie pentru construirea a 3 blocuri de locuinte sociale cu urmatoarele spatii functionale: DEMISOL 32 de boxe, 2 camere curatenie si 10 holuri ;PARTER cu 8 garsoniere ;ETAJ SI MANSARDA cu 4 garsoniere si 4 apartamente cu 2 camere .

Valoarea estimata pentru aceasta achizitie este de 12.822.086 RON fara TVA , iar ofertantii au obligatia de a constitui o garantie de participare eliberata în numele ofertantului în cuantum de 124.000 lei.

Operatorii economici ce depun oferta trebuie sa dovedeasca o forma de inregistrare in conditiile legii din tara de rezidenta, sa reiasa ca operatorul economic este legal constituit, ca nu se afla in niciuna dintre situatiile de anulare a constituirii precum si faptul ca are capacitatea profesionala de a realiza activitatile care fac obiectul contractului.

Data pana la care se pot depune ofertele, precum si data licitatiei care va fi in aceeasi zi, este 08.11.2017.

Textul integral al licitatiei si documentatia aferenta le puteti vizualiza pe site-ul licitatia.ro.

Pentru castigarea licitatiilor publice, si dezvoltarea afacerii e nevoie de o informare precisa, corecta si in timp util. Alege cel mai bun furnizor de monitorizare licitatii publice si fi in top! Alege licitatia.ro.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×