Construirea unui centru de management al deseurilor, statie de sortare si depozit

statie de sortareDocumentaţia cuprinde proiectul de construire şi exploatare a primei celule a depozitului conform de deşeuri  din judeţul Hunedoara care se va realiza în zona Bârcea Mare. Depozitul conform de deşeuri este unul din principalele component ale sistemului de management integrat al deşeurilor solide (SMIDS) ce urmează a fi implementat în judeţul Hunedoara şi care va face parte din Centru de management integrat al deşeurilor (CMID) din Bârcea Mare. Depozitul va acoperi nevoile de depozitare (reziduuri, deșeurile mixte, deşeuri stradale) din întregul județ.

Lucrarile vizeaza: constructii civile (cladiri), construirea drumului, depozit ecologic, diverse elemente de infrastructura. Valoarea licitatiei se ridica la aprox. 104,490,864 RON + TVA.

Textul licitatiei, caietele de sarcini si documentatiile precum si conditiile de participare la licitatie le regasiti aici.

Licitatia.ro este lider in monitorizarea licitatiilor publice. Alege cea mai buna solutie ! Alege abonamentele la licitatia.ro !

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×