Cont SEAP. Creare cont SEAP. Ghid pentru creare cont SEAP.

Crearea unui cont SEAP / Inregistrarea in seap este necesara pentru a devenii utilizator in sistemul electronic de achititii publice.

(SEAP) Este prescurtarea de la Sistemul electronic de achizitii publice este utilizat cu scopul efectuarii de achizitii publice in spatiul virtual.

Crearea unui cont SEAP presupune indentificarea operatorului economic dupa codul unic de inregistrare urmat de completarea formularurui electronic de inregistrare in SEAP si se finalizeaza cu transmiterea documentelor in formatul cerut.

Dupa finalizarea procedurii un operator SEAP va accepta sau respingerea cererii de inregistrare.

Utilizatorul va primi un e-mail de confirmare in care va fi specificat statusul cererii acceptata sau respinsa, timpul necesar eliberari certificatului digital impreuna cu link-ul de ude se poate descarca certificatul digital SEAP.

In urma generarii certificatului digital, utilizatorul primeste un alt e-mail in care este informat ca s-a emis certificatul digital corespunzator entitatii pe care o reprezinta.

Descarcarea certificatului nu este conditionata de primirea acestui e-mail. Alegerea demararii procedurii de inregistrare in SEAP cu ajutorul consultantiilor nostrii vine cu numeroase beneficii inclusiv suport in instalarea certificatului digital SEAP.

Autentificarea in SEAP se face cu ajutorul certificatului digital primit de la SEAP, a contului de utilizator si a parolei setate la completarea formularului de inregistrare / creare cont SEAP.

Logarea in SEAP se realizeaza din pagina publica actionand link-ul Acces in sistem. Daca certificatul digital este valid, veti fi directionat catre o alta pagina pentru introducerea contului de utilizator si a parolei.

Daca certificatul nu este instalat sau e expirat, se va afisa o pagina de eroare. Instructiunile
legate de instalarea certificatului digital sau suport in instalarea acestuia le primiti de la consultantii nostrii.

Autoritatile Publice se inregistreaza pentru a organiza si pentru a publica licitatii sau achizitii directe la care se pot inscrie ofertantii.

Operatorii Economici in urma inregistrarii in SEAP se numesc Ofertanti si pot publica oferte in catalogul electronic si se pot inscrie la licitatii online de pe SEAP.

Consultantii nostri sunt gata sa raspunda la intrebarile dvs. si sa parcurga, pentru dumneavoastra, toate procedurile necesare pentru inregistrarea unui cont SEAP : Click aici!

Articolul contine date preluate de pe platforma web SEAP.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×