Contracte de peste 7 milioane lei pentru modernizarea scolilor muresene

Conform comunicatului emis de Consiliul Judetean Mures, 10 scoli din judetul Mures vor fi reabilitate si modernizate din bani europeni. Fondurile se aloca prin Programul Operational Regional, Axa 3, Domeniul major de interventie 3.4 – Reabilitarea/modernizarea/dezvoltarea infrastructurii educationale preuniversitare, universitare si a infrastructurii pentru formare profesionala continua din cadrul POR 2007-2013, in urma realocarii unor fonduri de la alte programe operationale.

Valoarea totatala a investitiei se va ridica la 7.178.256,64 lei. Contractele au termen de finalizare pana in data de 31 decembrie 2015.

In cadrul proiectului se vor executa lucrari la scoli din localitatile Targu Mures, Sighisoara, Iernut, Batos, Craiesti, Gurghiu, Pogaceaua, Sinpetru de Campie si Voivodeni.

Sursa: adevarul.ro

Cele mai utile informatii va sunt furnizate de licitatia.ro. Oferim servicii inovative care va ajuta la dezvoltarea afacerii Dvs. Achizitionati un abonament si aveti acces nelimitat la licitatiile din domeniul public si privat.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×