Crestere de 10% a lucrarilor de constructii in luna martie

Volumul lucrarilor de constructii a inregistrat o crestere de 9,7% in luna martie, comparatativ cu aceeasi perioada a anului.

Luna a 3-a a anului a adus un avans substantial in zona de constructii rezidentiale, de 36,6%, lucrarile de reparatii capitale au consemnat un plus de 11,3% in martie, constructiile noi au crescut cu 11,1%, in timp ce in zona de intretinere si reparatii curente avansul a fost de 6,4%. Singurul segment care a scazut a fost cel al cladirilor nerezidentiale, cu 0,2%.

Ten­dinta de cres­tere a sectorului de constructii s-a facut simtita in piata si in primele doua luni ale anului, potrivit datelor de la Institutul National de Statistica. La nivelul intregului trimestru intai, lucrarile de constructii au avut o crestere de 12,5%, cu un plus semnificativ pe rezi­dential, de 19,8%, si o scadere de 0,2% pe infrastructura, potrivit datelor INS in serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate.

Sursa: www.zf.ro

Pentru a vizualiza licitatiile din acest domeniu accesati www.licitatia.ro - cel mai bun site de monitorizare a licitatiilor din Romania.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×