Cresteri semnificative ale achizitiilor privind serviciile turistice

Potrivit unui studiu realizat de echipa licitatia.ro, achizitiile publice din domeniul Servicii turistice au inregistrat cresteri semnificative. In perioada ianuarie – decembrie 2015 au fost publicate 544 de licitatii, cu 268 mai multe fata de aceeasi perioada a anului precedent.

De la inceputul lunii aprilie pana in prezent au fost publicate peste 20 de licitatii, valoarile estimate ale contractelor fiind cuprinse intre 2000 lei si 10.206.222 lei, la care se adauga TVA.

Licitatia a carei valoare estimata este de 10.206.222 lei consta in servicii de transport aerian si are ca autoritate contractanta Ministerul Fondurilor Europene. Licitatia va avea loc in data de 28 iunie 2016, iar ofertele se pot depune pana in data de 3 iunie.

In prezent, pe site-ul licitatia.ro sunt 10 licitatii in desfasurare si au ca organizatori institutii precum: Federatia Romana de Canotaj, Federatia Romana de Atletism, Ministerul Finantelor Publice, etc si au ca obiect achizitia de servicii precum: transport aerian si servicii hoteliere.

Pentru a vizualiza lista licitatiilor din acest domeniu accesati licitatia.ro

Licitatia.ro este lider in monitorizarea licitatiilor publice din Romania si monitorizeaza zilnic peste 500 de surse publice, trimitand alerte zilnice abonatilor sai cu licitatiile atent selectate pe domenii de activitate.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×