Cum îmi cumpăr poziții pentru catalogul electronic SEAP/SICAP?

Orice operator economic cu drepturi specifice poate defini repere in propriul catalog electronic in limita numarului de pozitii gratuite sau cumparate. La inregistrarea in sistem, ofertantul primeste o pozitie de catalog gratuita care are perioada de valabilitate de un an. Operatorul economic poate cumpara un numar nelimitat de pozitii de catalog. Se vor putea gestiona mai multe stari la nivel de reper de catalog care sa specifice: daca reperul e nepublicat, daca e publicat (este vizibil autoritatilor contractante care pot initia cumparari directe), sters (exclus din catalog) sau expirat (la expirarea valabilitatii pozitiilor de catalog platite sau gratuite).

Reperele de catalog se pot achizitiona in trei moduri:

1. online prin intermediul sistemului

2. prin achitarea pozitiilor de catalog în contul AADR și completarea unei cereri

3. la Registratura AADR

In cazul platii prin virament se prezinta copia ordinului de plata, avizat de catre banca emitenta, ca document justificativ al platii care sa contina cel putin urmatoarele informatii: Platitor, cod de inregistrare fiscala (C.I.F); Beneficiar, cod de inregistrare fiscala (C.I.F) beneficiar, banca beneficiar, cont bancar beneficiar; Suma platita, data platii, data extrasului; Explicatii (ce reprezinta plata);
In cazul platii la sediul AADR - se efectueaza plata la casierie a contravalorii tarifului de recuperare certificat digital. (Program casierie: Lni-Joi 9.00-15.30, Vineri 09.00-13.30).

La expirarea pozitiilor de catalog (gratuite / preplatite) sistemul retrage automat de la publicare (prin expirare) un numar de repere egal cu numarul pozitiilor expirate. Inaintea expirarii pozitiilor de catalog, operatorul economic este notificat prin e-mail cu privire la acest eveniment, pentru a-i acorda timp sa efectueze plata pozitiilor, in cazul in care doreste sa le pastreze active.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×