Cum sa participi la o licitatie publicata in SEAP?

Participarea la o licitatie publicata in SEAP nu are de ce sa te ingrijoreze.

Organizarea unei licitatii prin SEAP se desfasoara transparent si usor. In functie de tipul anuntului de licitatie ce reprezinta interes pentru dumneavoastra, aveti posibilitatea sa va inscrieti. O sa intalniti mai multe tipuri de anunturi de licitatii: cereri de oferta, concurs de solutii, concesionari, anunturi de publicitate, cumparari directe, etc.

Dupa identificarea anuntului de licitatie la care se doreste inscrierea in procedura se verifica daca se indeplinesc conditiile propuse de autoritatea contractanta. Conditiile de participare la anuntul de licitatie de pe Seap se regasesc in text-ul anuntului si in documentatia aferenta acesteia.

Monitorizarea licitatiilor publice/ a anunturilor de licitatii se realizeaza prin intermediul Abonamentelor puse la dispozitie de Licitatia.ro

Licitatia.ro ofera in baza unui abonament acces la text-ul licitatie si la documentele atasata acestelor incluusiv caiteleor de sarcina unde este cazul.

O data indeplinite conditiile propuse de autoritatea contractanta cu rol de organizator te vei putea inscrie la licitatie, respectand procedura si pasii pe care ti-i va indica platforma, pornind de la inscriere si pana la depunerea ofertei si a documentelor in formatul indicat conform licitatiei.

Desemnata oferta castigatoare prin licitatie se va publica pe SEAP sub forma de anunt de atribuire. Aceste anunturi se publica obligatoriu in SEAP indiferent daca licitatia sa desfasurat in sistemul online sau offline.

Este indicat ca ofertatii interesati sa participe la o anumita licitatie publica sa verifice inainte sa se inscrie daca in conditile in care contractul de achizitie publica i-ar fi atribuit lui sa poata executa cu succes contractul. Trebuie sa se verifice daca exista capacitatea economica, financiara, tehnica sa indeplineasca criterile solicitate de autoritalile contractante in documentatia de atribuire.

Nu te lasa descurajat daca esti manager si nu indeplinesti toate conditiile pentru participarea la o licitatie publicata in SEAP!

Des intalnita aceasta situatie in care se doreste participarea la un anunt de licitatie dar nu se indeplinesc conditiile pentru a castiga anuntul de atribuire.

In aceasta situatie intalnim diverse solutii posibile, cea mai des intalnita este asocierea cu un alt operator economic / sa avem un tert . Foarte important prin asociere cumulat trebuie sa se indeplineasca conditiile propuse. Se poate sa avem si subcontractati. Indiferent de modalitatea aleasa de dumneavoastra pentru indeplinirea conditiilor, firma partenera sau firmele partenere trebuie sa fie inregistrate in SEAP si sa completeze DUAE.

Daca nu aveti inca un cont puteti sa vi-l creati singuri sau sa apelati la serviciile unui consultant, de ex: Licitatiisicap.ro

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×