Cum să faci bani lucrând cu statul?

Răspunsul e simplu, participi la licitatiile publice!

Licitatiile publice au ca si scop principal gasirea celui mai potrivit ofertant pentru realizarea unei lucrari din domeniul public. Licitatia publica se bazeaza pe principiul economic al concurentei, tocmai pentru ca autoritatile contractante sa se bucure de serviciile operatorilor economici care se potrivesc cerintelor lor si, totodata, bugetului stabilit.

Modalitatea cea mai transparenta de a derula aceste licitatiile publice este cea on-line, astfel astazi ne aflam in era licitatiilor publice electronice.

Legislatia in vigoare a adus o simplificare a procedurilor de organizare a licitatiilor publice, dar si de atribuire a lor. Astfel, pe platforma oferita de SEAP/SICAP exista mai multe categorii de licitatii publice, si anume: anunturi de participare, cereri de oferta, concursuri de solutii, concesionari, anunturi de intentie, care se pot realiza in urma completarii documentatiei specifice.

Licitatiile publice sunt tot în creștere, orice tip de societate poate participa la licitatii.

Cum poți participa la licitatii?

www.licitatia.ro- este lider in monitorizarea licitatiilor publice din Romania cu o experienta de peste 15 ani in domeniul achizitiilor publice.

Ofera servicii profesionale de MONITORIZARE LICITATII PUBLICE, astfel vei fi la curent cu licitatiile publicate pe domeniul tău de interes și te vor trimite direct sper participare.

Mai mult de atât, se ocupa și de inregistarea societatiilor în SEAP/SICAP, recuperarea sau reînnoirea certificatelor digitale pentru societatiile care sunt deja inregistrate în sistem si ofera și consultanta în accesarea platformei.

Totul devine mult mai simplu când ai puțin ajutor!

Intra pe site ul www.licitatia.ro si cere o oferta. Fa primul pas!

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×