Cum sa investesti inteligent pentru a castiga mai multi bani in 2013?

Cat valoreaza o informatie care poate sa-ti aduca un castig de 1.000 de euro? dar 10.000 euro? Pentru a-ti asigura o investitie care va creste cu siguranta valoarea firmei tale, investeste in 2013 inteligent, investeste in informatii de calitate, investe intr-un abonament la licitatia.ro.

Cum sa faci bani in 2013Cum sa faci bani in 2013
Multi investitori vor sa faca azi ceea ce ar fi trebuit sa faca ieri

Larry Summers

In zilele noastre informatia corecta, reala si in timp util valoreaza foarte mult. Suntem asaltati zilnic de o multitudine de informatii, si ne este tot mai greu de a filtra aceste informatii si sa ne ocupam de cele mai importante.

Cat ar costa o informatie daca ne-ar aduce un castig garantat de 100.000, 200.000 sau 300.000 de euro? De ex. daca apare o licitatie in valoare de 200.000 de euro si compania “x” care indeplineste toate conditiile de participare si are cele mai mari sanse de castig, nu stie de licitatia in cauza, concurenta, firma “y” care a fost informata in timp util cu informatiile corecte, s-a dus la licitatie si a castigat-o.

Cu aceasta informatie isi creste potentialul financiar si sansele de a-si mari cota de piata si de a se extinde. Oare cat ar fi valorat aceasta informatie daca castiga acea licitatie? 1.000 de euro? 5.000 de euro?, sau poate 10.000 de Euro?

Pentru a-ti asigura o investitie care va creste cu siguranta valoarea firmei tale, investeste in 2013 inteligent, investeste in informatii de calitate, investe intr-un abonament la licitatia.ro

Licitatia.ro ofera aceste abonamente de informare asupra licitatiilor publice la preturi foarte accesibile incepand cu 62 ron/luna. Informatiile sunt filtrate si adaptate dupa nevoile clientilor pentru o eficienta de 100%.

Acest abonament reprezinta o investitie mica intr-o resursa vitala a unei firme, la fel ca orce alta resursa: umana, financiara, dar cu un randament incomparabil mai mare si un cost mai scazut.

Unul dintre cele mai cunoscute si apreciate portale de monitorizare a licitatiilor publice din Romania este www.licitatia.ro.

Utilizatorii site-lui licitatia.ro au inteles ca informatia este importanta. Este important sa ai o modalitate simpla de a accesa aceasta informatie iar www.licitatia.ro pune la dispozitie aceasta modalitate.

Informata oferita de www.licitatia.ro este completa si de calitate. Din aceasta cauza, www.licitatia.ro se afla printre cele mai importante site-uri romanesti de profil, lucru confirmat si de Google, celebrul motor de cautare care-l plaseaza pe primele pozitii cand vine vorba de site-uri de monitorizare licitatii publice.

Despre Ioana srl

Llicitatia.ro este lider in domeniul Monitorizarii Licitatiilori Publice din Romania !
Zilnic monitorizam toate Licitatiile Publice din Romania si trimitem abonatilor nostri alerte personalizate pe e-mail cu licitatiile din domeniu lor de activitate.
Licitatia.ro este site-ul tau de licitatii publice !

 

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×