Date de interes- Testare SICAP

S-a lansat spre testare noul sistem electronic de achizitii publice disponibil in sectiunea SICAP DEMO. Pentru verificarea si testarea functionalitatilor acestuia va trebui sa va inregistrati accesand sectiunea SICAP DEMO – INREGISTRARE unde veti selecta tipul de entitate dorit de dumneavoastra . Fiind vorba despre o aplicatie de testare, dupa inregistrare veti putea sa va logati cu contul de utilizator si parola alese de dvs. fara sa trebuiasca sa instalati un certificat digital.

Puteti trimite sugestiile dumneavoastra la adresa de email testare.sicap@e-licitatie.ro.

Precizam faptul ca, in viitorul apropiat, se va transmite spre testare publica si celelalte functionalitati ale acestui nou sistem.

Pana atunci insa, procedurile de atribuire se vor desfasura in continuare, asa cum ati fost obisnuiti, pe actualul S.E.A.P. iar certificatele digitale sau serviciile achizionate de catre operatorii economici pentru S.E.A.P. nu sufera modificari.

Mentionam, de asemenea, faptul ca autoritatile contractante si operatorii economici care sunt inregistrati in S.E.A.P. pot consulta materialele explicative in format video si pdf despre noul sistem accesand linkul: Instruire SICAP - https://instruire.sicap.e-licitatie.ro cu contul si parola pe care le folosesc la logarea S.E.A.P.

Sursa: e-licitatie.ro, data: 24.05.2017

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×