De ce ai nevoie să te înscrii în SEAP?

Pentru Companii:

În SEAP poți urmări permanent ceea ce doresc să cumpere autoritățile contractante. De regulă, în SEAP sunt înscrise majoritatea anunturilor de achizitii, sub diverse forme încă de la începutul anului: Planuri de achizitii , anunturi de intentie etc. De aceea, dacă reprezint o comapanie si ai un anumit serviciu sau produs de vanzare sau vrei să te adresezi unei piete de peste 14 miliarde de euro de produse, servicii sau lucrări, ar fi bine să ai un cont pe SEAP sau altfel zis sa faci înscrierea în SEAP. Odată inscris în aceasta platformă trebuie sa urmaresti anunturile ce se posteaza zilnic acolo si să identifici anunțurile de interes pentru tine și astfel să poți aplica. Vei putea căuta licitațiile de interes dupa mai multe criterii în funcție de codul CPV, de tipul anunțului, numele autorității contractante, dar și de data publicării sau limita până la care te poți înscrie. Daca crezi ca aceasta cautare iti ia prea mult timp poti apela la serviciile unei firme specializate in monitorizarea licitatiilor spre ex: Licitatia.ro. Astfel vei economisi timp si resuse in identificarea licitatiilor care ti se potrivesc.

La fel de util este de știut că poți să publici în catalogul electronic produsele și serviciile tale, acesta fiind des accesat de autoritățile contractante și ori de câte ori identifică o nevoie explicită vei fi contactat, fiind suficientă procedura de achiziție directă. Pentru a publica in Catalog la fel ai nevoie de un cont pe SEAP. Daca ti se pare complicat cei de la Licitatiisicap.ro te pot ajuta oricand.

Pentru Autoritatile Publice

Autoritatile Publice pentru a initia licitatiii sau cereri de oferta trebuie sa fie inscrise in SEAP. La ora actuala majoritatea insitutiilor publice sunt deja inscrise in SEAP, dar mai sun inca unele exceptii.

In SEAP autoritatile publice pot face achizitii transparente respectand legislatia in vigoare.

Daca nu aveti inca un cont puteti sa vi-l creati singuri sau sa apelati la serviciile unui consultant, de ex: licitatiisicap.ro ofera support pentru inscrierea Autoritatilor contractante pe SEAP.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×