De ce este important sa apelezi la un serviciu profesional de monitorizare licitatii?

Multe companii incearca sa se ocupe singuri de monitorizarea licitatiilor si de selectarea pe domeniul de activitate, neluand in seama gama de servicii furnizate de un specialist in domeniu. Intra-adevar, unii reusesc, insa marea majoritate se plafoneaza. Multe companii, din cauza neinformarii la timp, pierd contracte importante, care probabil le-ar fi adus un plus de recunoastere pe piata in care activeaza si o crestere a afacerii.

Tocmai din acest motiv, un abonament pentru serviciul de monitorizare licitatii, precum cel de la licitatia.ro, ar fi util pentru fiecare companie care doreste sa depaseasca concurenta, sa se dezvolte armonios si sa ajunga lider. In acest fel ar economisi timp pentru cautarea licitatiilor, pentru ca acestea sunt furnizate zilnic direct pe e-mail. Timpul castigat poate fi utilizat pentru intocmirea ofertei de participare la licitatii.

Un alt aspect important sunt banii. Neabonandu-se la un astfel de serviciu, multi cred ca economisesc bani, ceea ce este total gresit. Pentru ca, nefiind informat la timp, companiile rateaza contracte de mii sau chiar milioane de euro.

Asadar, pentru a nu rata oportunitati importante in activitatea unei companii, licitatia.ro vine in ajutor. Ofera servicii profesionale de monitorizare licitatii publice Romania si UE, cu un sistem inteligent de alerte si peste 500 de surse monitorizate. Pachetele sunt concepute pentru orice tip de companie, si anume:

Pachetul START - este ideal pentru intreprinderile mici, care activeaza doar pe un domeniu de activitate.

Pachetul BUSINESS – este conceput pentru intreprinderile mici si mijlocii, cuprinzand 3 domenii monitorizate.

Pachetul CORPORATE – este destinat corporatiilor si intreprinderilor mari, cuprinzand 5 domenii monitorizate.

Evident, ca in cazul in care activati pe un domeniul mai restrans sau doriti o monitorizare particularizata pe domeniul si zona dumneavoastra, se poate face prin cautarea licitatiilor dupa anumite judete, cuvinte cheie sau coduri CPV.

In concluzie, pentru castigarea licitatiilor publice, si dezvoltarea afacerii e nevoie de o informare precise, corecta si in timp util. Alege cel mai bun furnizor de monitorizare licitatii publice si fi in top! Alege licitatia.ro.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×