DESCARCARE CERTIFICAT DIGITAL SEAP-pasi pentru instalare

Descarcare certificat digital SEAP trebuie urmati cativa pasi. După finalizarea procesului de înregistrare sau reînnoire / recuperare și după emiterea certificatului digital operatorii SEAP/SICAP trimit un e-mail prin care anunță emiterea certificatului digital și posibilitatea de descărcare a acestuia, utilizatorul urmand pasii de descarcare a certificatului.

Pentru instructiuni complete privind pasii de recuperare a datelor de acces in SEAPdescarcarea si instalarea certificatului digital accesati Manualele de utilizare a SEAP-ului. Sectiunea contine detalii privind descarcarea certificatului digital emis de sistem in urma parcurgerii fluxurilor de inregistrare in sistem, reinnoire sau recuperare.

Pasi pentru instalare descarcare certificat digital SEAP

Indiferent de opțiunea de acces selectată, utilizatorul va fi directionat către pagina de acces, pentru descarcarea efectivă a certificatului. Pentru accesarea paginii de descărcare urmaţi link-ul: https: // cds. e - licitatie . ro/ pub/ login sau accesaţi meniul «Descărcă certificat digital» din pagina publică a SEAP.

Utilizatorul va completarea câmpurile solicitate - nume de utilizator (cont de utilizator), parola si PIN (primit la finalizarea procesului de depunere a cererii de înregistrare/recuperare/reinnoire) - apasă butonul „Autentificare” și este direcționat către pagina de descărcare a certificatului digital. Utilizatorul apasă butonul DESCARCA CERTIFICAT și salvează certificatul local, în destinația selectată.

După ce certificatul a fost salvat în calculator, deschideți și selectați opțiunea „Next”, pentru a merge mai departe. Pentru menținerea securității, certificatul este protejat de o parolă disponibilă pe pagina de descărcare a certificatului (formata din mai multe cifre). Confirmați instalarea certificatului și finalizarea instalării.

După instalarea certificatului digital intra pe pagina SEAP/SICAP și selectează ACCES IN SISTEM.

Ți se pare complicat?

Cere o ofertă pentru consultanță în descarcarea certificatului digital SEAP/SICAP.

Cere o oferta- CLICK AICI!

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×