DUAE-Document Unic de Achizitie European

DUAE (Document Unic de Achiziție European) reprezintă un instrument care facilitează participarea operatorilor economici la procedurile de atribuire a contractelor de achiziție publică/sectoriale și reduce sarcinile administrative pentru autoritățile/entitățile contractante.

Acesta este obligatoriu a fi utilizat atât de către autoritățile contractante, cât și de către operatorii economici participanți la procedurile de atribuire începând cu intrarea în vigoare a acesteia.

DUAE reprezintă o declarație pe propria răspundere a operatorului economic, potrivit căreia acesta nu se află într-una dintre situațiile de excludere prevăzute de legislația natională și îndeplinește criteriile de calificare si selecție precizate de autoritatea contractantă, precum și, după caz, respectă regulile și criteriile obiective care au fost stabilite.

Licitatia.ro iti pune la dispozitie formularul DUAE precum si toate documentatiile atasate si textul integral al licitatiilor pe baza unui abonament.

Cu o experienta de 12 ani pe piata monitorizarii licitatiilor, site-ul licitatia.ro este cea mai buna alegere ! Intrati acum pe licitatia.ro si comandati pachetul ideal nevoilor dumneavoastra.

Gidul de utilizare al formularului DUAE il regasiti aici:

Ghid-utilizare-DUAE-operatori-economici-006

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×