E-licitatie - Certificat Digital

Ce este e-licitatie.ro?

E-licitatie - Certificat Digital. E-licitatie este site-ul Sistemului Electronic de Achizitii Pulbice (SEAP). Autoritatile contractante, insitutiile publice sunt nevoite ca orice achizitie sa fie initiata prin platforma e-licitatie.ro

Pentru a participa la licitatii, ofertantii trebuie sa fie inscrisi in SEAP si sa aibe Certificatul Digital valabil.

Ce este Certificatul Digital?

Certificatul digital SEAP este un certificat care se descarca de pe platforma SEAP si se instalaeaza in calculaor. Acesta va da accesul in sistemul SEAP, in asa fel aveti si posibilitatea de a participa la licitatii si de a castiga licitatii.

Cum obtin Certificatul Digital?

Certificatul digital are o valabilitate de 24 de luni. Primul certificat se emite dupa ce a fost facuta procedura de inregistrare, pe urma la fiecare procedura de reinnoire sau recuperare, se emite un nou certificat.

Licitatiisicap.ro va vine in ajutor cu procedurile de obtinere a Certificatului Digital de pe SEAP, indiferent daca firma a mai fost sau nu inregistrata in SEAP. Cere acum o oferta si scapa de grija procedurilor.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×