Finantele publice opresc achizitiile publice, doar pentru 30 de zile

Sebastian Vladescu opreste DOAR PENTRU 30 DE ZILE achizitiile publice.

 Vineri, 27 mai, ministrul Ministerului Finantelor Publice, Sebastian Teodor Gheorghe Vladescu semna un ordin prin care ministerul condus de dumnealui suspenda procedurile de achizitii publice de servicii, produse sau lucrari. Nu va lasati inselati, suspendarea cu pricina este anuntata pentru o perioada limitata:

30 DE ZILE, numai taierile salariale ale bugetarilor sunt pana la sfarsitul anului 2010.

Informarea, aparuta ieri de pe site-ul oficial al Ministerului Finantelor Publice este urmatoarea: "In vederea reducerii cheltuielilor bugetare si asigurarii eficientei utilizarii fondurilor publice, in cadrul Ministerului Finantelor Publice, prin Ordinul ministrului finantelor publice nr. 1737/27.05.2010, se sisteaza initierea oricaror proceduri de achizitii publice de sercivii, produse, sau lucrari pentru o perioada de 30 de zile, cu exceptia achizitiei publice de servicii juridice si a celor din Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.

Procedurile vor fi reluate dupa reanalizarea de catre conducerea ministerului a necesitatii si oportunitatii fiecarei achizitii publice."

 Sursa:  Ro-News, 29 Mai 2010,

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×