Fondurile europene folosite eficient in organizarea de licitatii publice

Proiect-parcare-Poiana-Brasov

In ultima perioada s-au anuntat foartte multe investitii ce urmeaza sau s-au facut deja din fondurile europene. Pe licitatia.ro sunt monitorizate zilnic peste 1000 de licitatii dintre care si licitatiile cu fonduri europene. Una dintre acestea este si Lucrările de construcţie a unei noi parcări în Poiana Braşov care va începe în cîteva săptămîni, imediat ce vremea o va permite.

Licitatia fiind castigata de Conforest care a venit cu o ofertă de 13,040 de milioane lei pentru acest proiect.

Va fi o parcare modernă, care va avea atît o zonă subterană, cît şi una supraterană, oferind, în total, 434 de locuri de parcare pentru autoturisme, şase locuri pentru microbuze, două pentru autobuze şi şase pentru autocare. Parcarea va avea o suprafaţă de 9.958 de metri pătraţi. În zonă vor fi amenajate şi spaţii verzi, pe o suprafaţă de 2.354 de metri pătraţi. Proiectul presupune şi amenajarea unor piste de biciclete pe aproape 80 de metri pătraţi, şi o parcare de 50 de metri pătraţi pentru acestea.

sursa:monitorulexpres.ro

Vizualizati mai multe proiecte de licitatii cu fonduri europene pe licitatia.ro cel mai bun site de monitorizare a licitatiilor acoperind o gama completa de surse de informare a abonatilor sai.

Licitatia.ro este cel mai bun site de monitorizare a licitatiilor acoperind o gama completa de surse de informare a abonatilor sai, cu privire la licitaatiile ce au loc in tara.

 

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×