Formularul de Integritate- disponibil din data de 20 iunie

E-licitatie.ro a publicat urmatorul anunt cu privire la Formularul de Integritate:

„Incepand cu data de 20 iunie 2017, va fi disponibil Formularul de Integritate privind instituirea unui mecanism de prevenire a conflictului de interese în procedura de atribuire a contractelor de achizitie publica, in conformitate cu Legea nr. 184/2016.
Formularul va fi disponibil la adresa: https://integritate.e-licitatie.ro . Autentificarea in cadrul acestuia se va face cu parola, contul de utilizator si certificatul cu care accesati SEAP.
Conform art. 16 alin. 1 din Legea 184/2016 prezenta lege se aplica exclusiv procedurilor de atribuire a contractelor de achizitie publica organizate dupa intrarea in vigoare a acesteia.
Ghidul de completare a Formularului de Integritate propus de catre Agentia Nationala de Integritate poate fi descarcat de: aici.”

Licitatia.ro va tine la curent cu tot ce se intampla pe piata achizitiilor publice, oferind zilnic clientilor cele mai noi si importante informatii. Aboneaza-te la licitatia.ro si vei avea sansa sa-ti cresti semnificativ castigurile actuale.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×