Fructe si produse lactate in valoare de 13.499.640 RON + TVA pentru scoli si gradinite

Consiliul Judetean Braila a publicat in luna ianuarie o licitatie in valoare de 13.499.640 RON + TVA pentru furnizarea si distributia de produse lactate si fructe proaspete in scoli pentru elevii din invatamantul primar si gimnazial de stat si privat autorizat/acreditat,precum si pentru prescolarii din gradinitele de stat si privat autorizate/acreditate si particulare acreditate cu program normal de 4 ore, din municipiul si judetul Braila.

Licitatia va fi impartita in doua loturi, iar valoarea garantiei de participare pentru Lotul I va fi de 11.050 lei iar pentru Lotul II de 43.290 lei.

Data pana la care se pot depune ofertele este 16.02.2017 iar data licitatiei va fi abia peste o luna in data de 13.03.2017.

Textul integral al licitatiei precum si documentatiile atasate le puteti vedea pe site-ul LICITATIA.RO, aici.

Licitatia.ro este lider in monitorizarea licitatiilor, monitorizam zilnic licitatiile aparute din numeroase surse : SEAP, Monitorul Oficial, Bursa Romana de Marfuri, Ziare si alte surse. Oferim un sistem inteligent de alerte cu cele mai noi licitatii aparute abonatilor nostri pe domeniul de activitate ales.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×