FURNIZARE AUTOSPECIALE

Inspectoratul General al Politiei Romane intentioneaza sa achizitioneze autospeciale de patrulare pentru ordine publica si politie rutiera si autospeciale pentru munca operativa.

Valoarea estimata a licitatiei fara TVA este 229.514.700 RON. Cuantumul garantiei de buna executie este de 10% din pretul, fara TVA, al fiecarui contract subsecvent.

Perioada de valabilitate a garantiei de participare este de 120 de zile de la termenul limita de primire a ofertelor.

Data limita pana la care se pot transmite ofertele este 16.10.2017, urmand ca in data de 10.11.2017 sa aiba loc licitatia.

Aboneaza-te acum la LICITATIA.RO si te tinem la curent cu tot ce se intampla nou pe piata achizitiilor publice.

Monitorizam peste 1.000 de surse precum: SEAP, Monitorul Oficial, Bursa Romana de Marfuri, Licitatiile cu Fonduri Europene, Presa Nationala, paginile web ale primariilor si institutiilor publice, TED, Licitatii Private, etc, si iti trimitem alerte in fiecare zi cu licitatiile atent selectate pe domenii de activitate.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×