Hidroelectrica plateste 2,2 milioane euro pentru SUV-uri si autoutilitare

Hidroelectrica organizeaza in data de 03.06.2015 licitatie pentru furnizarea in sistem de leasing operational a 90 de autoturisme tip SUV si 60 de autoturisme tip Mini-van.
Contractul este impartit in 2 loturi, iar valoarea estimata este de 2.212.245 EUR. Contractul va fi incheiat pentru o perioada de 52 de luni de la data atribuirii, iar perioada de inchiriere in leasing operational va fi de 48 de luni. Criteriul de atribuire va fi pretul cel mai scazut. Masinile se vor livra catre punctele de lucru din Bucuresti, Bistrita, Cluj, Curtea de Arges, Hateg, Portile de Fier, Ramnicu Valcea si Sebes.

Mai multe detalii despre aceasta licitatie, caietele de sarcini, formulare, fisa de date, etc. regasiti pe site-ul licitatia.ro .
Termenul limita pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare 03.06.2015, ora 10:00.

Sursa: www.epochtimes-romania.com

Pentru a vizualiza mai multe licitatii din acest domeniu accesati www.licitatia.ro - cel mai bun site de monitorizare a licitatiilor din Romania.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×