Portalul de licitatii publice LICITATIA.RO a implinit 9 ani !

Sigla_noua_Licitatia_9ani

Lansat in 2004 cu o echipa de 2 de angajati si doar cativa clienti, Licitatia.ro a ajuns astazi lider pe piata monitorizarii licitatiilor publice din Romania cu peste 1.000.000 de licitatii monitorizate si peste 10.000 de utilizatori ai serviciului de monitorizare licitatii.

Portalul licitatia.ro a sarbatorit 9 ani de existenta. Primordial conceput pentru monitorizarea licitaiilor publice pe cateva domenii de activitate, a devenit in timp partenerul principal al firmelor intersate de licitatiile publice, oferind zilnic mii de oportunitati de pe piata achizitiilor publice din Romania.

Iata cateva repere ale companiei din ultimii 9 ani:

In 2004 după lansarea site-ului, Licitatia.ro face lumina in hatisul achizitiilor publice  prin implementarea primului serviciu professional de monitorizarea a licitatiilor publice.

In acest fel, participantii la licitatiile publice nu mai trebuiau sa piarda timp si resurse pentru identificarea licitatiilor cautand prin zeci de surse  (MO, Ziare, BRM…) ci era suficient sa comande un abonament la licitatia.ro.

Toata aceasta munca anevoioasa de cautare a licitatiilor, selectare atenta pe profilul clientului si trimiterea alertelor prin e-mail sau fax era facuta de specialistii de la licitatia.ro.

In 2006 Licitatia.ro a lansat prima sa platforma on-line cu licitatiile publice, astfel clientii puteau sa vizualizeze licitatiile direct pe site, licitatia.ro asumandu-si rolul de a centraliza toate licitatiile publice intr-o platform unica online.

In 2009 la doi ani dupa intrarea Romaniei in UE, am lansat serviciul de monitorizare a licitatiilor din UE, oferind pentru prima data firmelor din Romania posibilitatea de a beneficia de oportunitatile aparute  pe piata  achizitiilor publice din UE.

In 2008 am lansat serviciul de monitorizare a licitatiilor de vanzari bunuri si servicii, licitatii publicate de (ANAF, Executori Judecatoresti, Banci, AVAS, Lichidatori, Primarii, etc) centralizand in acest fel intr-un singur loc toate licitatiile de vanzare din Romania.

In 2011 am lansat serviciul de suport online pentru cei interesati de participarea la licitatiile publice, oferind consiliere gratuita pentru firmele fara experienta pe piata achizitiilor publice.

In 2012 licitatia.ro a lansat doua servicii inovative Monitorizare Clarificari si. Aceste servicii avand menirea de a eficientiza procesul de participare la licitatii publice prin implementarea unui serviciu de alerte rapide in cazul modificarii licitatiilor si a unui calendar de licitatii publice cu un sistem de reminder.

Pe parcursul acestor 9 ani licitatia.ro a fost un pionier in domeniul achizitiilor publice, avand ca misiune cresterea transparentei in domeniul achizitiilor publice si incurajarea participarii agentilor economici la licitatiile publice.

Cu aceasta ocazie dorim sa le multumim toturor clientilor nostri si sa-i asiguram ca ne vom da toata silinta ca ei sa beneficieze de cele mai bune servicii de monitorizare licitatii.

Licitatia.ro- de 9 ani lider in domeniul monitorizarii licitatiilor publice din Romania

 

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×