Incep pregatirile pentru o noua licitatie la autostrada Campia Turzii-Ogra

Ministrul delegat pentru proiecte de infrastructură, Dan Şova, a declarat, joi, la Cluj, că este pregătit studiul de fezabilitate actualizat şi că vor începe licitaţia şi construcţia pe cei 53 de kilometri de autostradă de la Câmpia Turzii la Ogra (Târgu Mureş).

Dan Şova a spus că fondurile pentru construcţia tronsonului Câmpia Turzii-Ogra (Târgu Mureş) provin din fondurile europene de coeziune.

Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, preciza în 21 octombrie, ca răspuns a unei interpelări a deputatului de Suceava Ovidiu Iane privind autostrada Iaşi - Târgu Mureş, că tronsonul Câmpia Turzii - Târgu Mureş a fost cuprins ca şi secţiune în cadrul Autostrăzii Transilvania, având o lungime de 55,2 kilometri cu un cost mediu de realizare de zece milioane de euro pe kilometru.

Sursa: Ziarul Financiar

Daca doriti sa fiti la zi cu cele mai relevante informatii din domeniul dvs de activitate, accesati licitatia.ro si veti gasi exact informatiile de care aveti nevoie.

Cresteti-va sansele de reusita in participarea la licitatii cu ajutorul nostru!

 

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×