Inregistrare in SEAP de pe telefon/smartphone

Inregistrare in SEAP de pe telefon/smartphone conferă accesul la informații și servicii in platformă.
Iată cum poți face inregistrare in SEAP de pe telefon/smartphone în doar trei pași simpli.

 • I.Accesează Formularul de Înregistrare Online
  Pentru a începe procesul de înregistrare în SEAP de pe telefonul tău, deschide browserul și accesează site-ul SEAP. Caută opțiunea de înregistrare și completează formularul online. Ai grijă să alegi un cont de utilizator și o parolă sigură. Sistemul va genera un PIN - asigură-te că îți vei aminti aceste informații, deoarece vor fi necesare ulterior pentru descărcarea certificatului digital.
 • II.Trimite Formularul de Înregistrare și Documentele Ateșate
  După ce ai completat formularul, trimite-l operatorului SEAP prin intermediul aplicației. Poți semna electronic și trimite documentele atașate direct de pe telefon. Continuă procesul apăsând butonul "Confirmă și continuă".
 • III.Instalează Certificatul Digital
  După ce cererea ta de înregistrare este aprobată, vei primi un email de confirmare. Accesează contul de email declarat în formular pentru a descărca și instala certificatul digital.
  Descarcați certificatul digital: pentru a descarca acest certificat veți avea nevoie de: cont de utilizator și parola declarate in formularul de inregistrare precum și de PIN-ul afișat de sistem in cadrul procesului de inregistrare.
  Instalați certificatul: Pentru a instala certificatul se executa ”dublu click” pe fișierul descarcat. Veți avea nevoie de parola de instalare, formata din opt caractere numerice, care este afisata in pagina de descarcarea a certificatului.

Procesul de inregistrare in SEAP de pe telefon/smartphone tău este disponibil online și accesibil. Urmează acești trei pași și vei fi pregătit să participi la licitațiile și achizițiile publice direct de pe dispozitivul tău mobil.

Acest articol a oferit un ghid rapid și simplu pentru a te inregistrare in SEAP de pe telefon/smartphone, fără a fi nevoie de un calculator sau laptop. Odată completat acest proces, vei putea accesa și utiliza SEAP-ul cu ușurință și comoditate de pe dispozitivul tău mobil.

Pentru mai multe informații și pentru a clarifica orice nelămuriri, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×