InstalNews.ro - Stiri, Evenimente, Noutati din domeniul instalatiilor

Servicii de promovare online pentru companii din domeniul instalatiilor

InstalNews.ro este un portal de stiri, actualizat cu cele mai importante noutati si evenimente din domeniul instalatiilor din intreaga lume. Un mijloc bidirectional de comunicare orientat atat spre companiile care doresc sa se promoveze aici cat si spre utilizatorii finali, continutul instalnews.ro este axat in general pe domeniul instalatiilor (sanitare, electrice, termice, climatizare, pompe, tevi, tehnologie, apa), insa prezinta si evenimente specifice, interviuri, evenimente expozitionale sau legislatie in domeniu.

Lansat in 2007, portalul a devenit in timp mai amplu, astfel ca in prezent cuprinde numeroase informatii, oferind legaturi relevante cititorilor-utilizatori de sisteme de instalatii, utilizand o singura platforma. Website-ul se doreste a fi o unealta practica si accesibila, utila atat pentru desfasurarea activitatii cat si pentru afacerea dvs. Toate aceste functionalitati relationale sustin o platforma deschisa parteneriatelor si relatiilor de afaceri.

Cum se pot promova firmele din domeniul instalatiilor prin intermediul instalnews.ro?

Prin articole de prezentare companii si produse pe website, in newsletterul bilunar instalnews, prin bannere publicitare, newslettere personalizate, campanii targetate spre grupuri tinta prin intermediul social media, promovare in Grupul nostru de facebook Comunitatea instalatorilor din Romania. Avem pachete personalizate in functie de necesitatile dv. sau putem gasi solutii adaptate scopului dv.

Incepand cu iulie 2017, InstalNews.ro a devenit parte din agentia web interactiva Reea, cu experienta de peste 19 ani pe pietele din Romania, Europa, America de Nord, Asia si Australia.

REEA are:

- peste 19 ani de experiență în dezvoltarea de produse web, aplicații mobile, web design, realizări de prototipuri pentru website-uri; schițe și concepte de joc; branding și print; servicii de marketing și vânzări online, SEO, SEM, SMM; testare & QA; administrarea sistemului.

- peste 200 de experți specializați în toate tehnologiile importante.

Echipa dinamica si tanara care administreaza portalul de stiri, garanteaza eficacitatea acestuia in toate domeniile implicate: adunarea si editarea textului, webdesign, monitorizare, marketing, comunicare si grija fata de client. Dorim sa initiem discutii active si relatii noi, gasind solutii si rezultate adaptate nevoilor si scopurilor intregii comunitati. 

Vizitati-ne!

www.instalnews.ro

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×