Intre 2.000 si 160.000 lei pentru achizitia de servicii de evaluare a riscurilor la securitatea fizica

Potrivit unui studiu efectuat de specialistii site-ul licitatia.ro, numarul achizitiilor din domeniul “analiza riscului la securitatea fizica” a inceput sa creasca considerabil, doar in luna octombrie publicandu-se 10 licitatii pentru achizitionarea de astfel de servicii. Puteti urmari licitatiile publicate accesand linkul: http://www.licitatia.ro/search/licitatii-evaluare-risc--securitate-fizica-27-131.html. Valoarea unei licitatii variaza intre 2.000 de lei si 160.000 de lei. Licitatiile au fost organizate de catre Consilii Judetene, Spitale, Universitati, precum si de catre firme private.

De exemplu: Universitatea din Craiova a organizat in 22.10 2015 o licitatie de: Servicii de efectuare a analizei de risc la securitate fizica pentru obiectivele Universitatii din Craiova, cu o valoare estimata la 105.740 de RON.

Ce inseamna Analiza de risc la securitate fizica?

Analiza de risc la securitate fizica trebuie sa asigure identificarea vulnerabilitatilor si a riscurilor, determinarea nivelului de expunere la producerea unor incidente de securitate fizica si sa indice masurile de protectie necesare obiectivului analizat (art. 2, alin. 5 din H.G. 301/2013).

Conform legislatiei, pana la 1 ianuarie 2016, toate firmele din Romania vor trebui sa aiba o analiza a riscurilor de securitate. In lipsa acestei analize, care poate fi realizata numai de evaluatori acreditati, ele pot primi amenzi. Acesta este motivul pentru care tot mai multe institutii, atat publice cat si private, cauta cele mai bune servicii pentru efectuarea evaluarii.

Noi oportunitati pentru prestatorii de servicii de evaluarea riscurilor la securitatea fizica

Firmele prestatoare de servicii de evaluarea riscurilor la securitatea fizica au sansa de a incheia contracte noi, intrand pe piata achizitiilor publice prin intermediul abonamentului “START “de monitorizare licitatii oferit de Licitatia.ro.

Astfel, odata abonati, sunt instiintati zilnic, pe e-mail, cu licitatiile publice noi aparute, avand acces la textul integral si la documentatie, ceea ce ii duce cu un pas mai aproape de incheierea de contracte noi. Ei sunt informati in timp util, beneficiind de date precise si corecte.

Licitatia.ro este de 11 ani lider in domeniul monitorizarii achizitiilor publice din Romania, monitorizand peste 500 de surse publice, oferind informatii actualizate zilnic cu licitatiile publice si private din peste 80 de domenii de activitate

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×