Introducere in Achizitii Publice

Introducere in Achizitii Publice

Achizitii publice se nemesc procedurile de obtinere de lucrari, servicii sau produse de catre autoritatile contractante.

Autoritatiile contractante sunt impartite in doua categorii si anume in Autoritati Guvernamentale centrale si autoritati subcentrale regionale sau locale.

In cazul in care o persoana juridica beneficiaza de finantare din bugete guvernamentale aceasta se poate inregistra ca autoritate contractanta.

Entitatile care doresc sa depuna oferte la achizitii publice sau care doresc sa se inscrie la licitatii publice sunt nevoite sa se inregstreze in platforma SEAP ca ofertan.

SEAP este prescurtare de la Sistemul Electronic De Achizitii Publice.

Conform normelor europene, pentru achizitiile publice cadrul legislativ romanesc prevede sase principii:

 1. transparenta
 2. nedescriminare
 3. tratament egal
 4. recunoasterea reciproca
 5. proportionalitatea
 6. asumarea raspunderii

Indiferent de tipul de entitate pentru a participa la licitatii publice / achizitii publice este nevoie de inregistrarea in platforma SEAP.

Inregistrarea in seap se realizeaza respectand cu strictete toti pasii pentru aceasta, de la completarea formularelor, definirea datelor de logare pana la furnizarea documentelor solicitate.

Pentru o introducere in achizitii publice rapida si eficienta consultantii nostri sunt gata sa va ajute si sa finalizeze procedurile cu succes datorita experientei acestora. Click Aici!

O procedura de inregistrare in SEAP efectuata gresit poate genera costuri suplimentare sau alte probleme in viitor, chiar descalificarea din etapa de calificare la o licitatie.

Pentru companiile care doresc sa participe la licitatiile publice din Romania, oferim servicii de elaborare oferte pentru participare la achizitii publice: identificam documente de calificare, redactam propunerea tehnica si va ajutam sa faceti propunere financiara.

Oferim consultanta in domeniul achizitiilor publice de la identificarea licitatiilor la care sa participati, elaborarea ofertelor, transmiterea acestora, cat si sustinere, consiliere pe parcursul participarii la licitatie.

 • Analizam atent documentatia si cerintele licitatie. Evaluam impreuna cu dvs criteriile de calificare la licitatie
 • Evaluam impreuna cu D-stra criteriile de calificare la licitatie
 • Va ajutam sa intocmiti si sa depuneti oferta pentru participare
 • Completam DUAE online pe SEAP
 • Pregatim documentele cerute si le urcam pe SEAP
 • Completam, pregatim si depunem restul documentelor cerute ( garantie de participare, acorduri de subcontractare, etc)
 • Depunem oferta online pe SEAP

Pentru Consultanta SEAP, Click Aici!

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×