Investitie de 1,3 miliarde de euro pentru Hidrocentrala Tarnita-Lapustesti

160620_articolProiectul de construire a hidrocentralei de la Tarnita-Lapustesti, judetul Cluj, va fi scos la licitatie in luna februarie, a anuntat, luni, ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita, care a cerut autoritatilor locale sa ia masuri pentru exproprierea terenurilor din zona respectiva.

Pentru a vizualiza  mai multe licitatii din acest domeniu accesati licitatia.ro .

Potrivit acestuia, proiectul de la Tarnita – Lapustesti se va intinde pe o suprafata de 205 hectare, costul investitiei se ridica la circa 1,3 miliarde de euro, durata lucrarilor fiind estimata la 7 ani.

De asemenea, potrivit declaratiilor date de  Constantin Nita in doua-trei saptamani consultantul Deloitte va finaliza caietul de sarcini si studiul de fezabilitate si in cursul lunii februarie se va scoate la licitatie aceasta lucrare.

Compania de proiect care ar urma sa construisca hidrocentrala Tarnita ar putea fi formata, intr-o prima faza, din toti marii producatori de energie detinuti de stat.

"In prima faza, compania de proiect ar urma sa fie formata din producatorii de stat. Apoi, printr-o majorare de capital, pachetul majoritar ar urma sa revina unor investitori straini", declarau, in noiembrie, pentru MEDIAFAX, surse din Departamentul pentru Energie.

sursa: adevarul.ro

Licitatia.ro- Va ofera servicii profesionale de monitorizare a licitatiilor publice. Cu ajutorul nostru puteti participa la licitatii prin informarea din timp asupra licitatiilor aparute in tara pe diverse domenii de activitate.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×