Investiţie de 150 mil lei în magistrala din sud-vest

Transportatorul de energie Trans­electrica a scos la licitaţie un contract în valoare de 154 milioane de lei (cu TVA) pentru modernizarea principalei „magistrale“ energetice din sud-vestul ţării, o linie care leagă hidrocentrala Porţile de Fier de Reşiţa şi, apoi, de Arad.

Transelectrica prevede construcţia unei linii electrice noi între Porţile de Fier şi Anina şi modernizarea liniei existente care se întinde până la Reşiţa. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 11 martie, iar câştigătorul va avea la dispoziţie 24 de luni pentru construcţie după atribuirea contractului.

Sursa: www.zf.ro

Detaliile despre aceasta licitatie, precum si documentatia aferenta le regasiti aici.

 

Licitatia.ro va tine la curent cu tot ce se intampla pe piata achizitiilor publice, oferind zilnic clientilor cele mai noi si importante informatii. Aboneaza-te la licitatia.ro si vei avea sansa sa-ti cresti semnificativ castigurile actuale.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×