Investiţie de 6,7 mil. euro pentru modernizarea unui complex agroalimentar din Oradea

centrul-agroalimentar-rogerius-oradea

Primăria Oradea derulează o investiţie de 6,7 mil. euro, susţinută printr-un proiect de cooperare transfrontalieră între municipiile Debrecen şi Oradea, pentru modernizarea pieţei Rogerius. Până în prezent, compania Poliart a finalizat proiectul tehnic al pieţei, care urmează să fie înaintat spre aprobare consilierilor locali din primăria Oradea.

Proiectul ’’Cooperare transfrontalieră pentru dezvoltarea unui centru de afaceri cu produse agroalimentare în Oradea şi a unui centru pentru educaţie antreprenorială în municipiul Debrecen", are o valoare totală de 7,7 mil. euro, din care 6,7 mil. euro revin municipiului Oradea.

Reprezentanţii primăriei din Oradea spun că modernizarea pieţei este necesară, pe de o parte pentru a avea mai multe locuri pentru comercializare, iar pe de altă parte pentru a rezolva unele probleme administrative, precum necesitatea unor amenajări funcţionale sau a unor dotări sanitare suficiente în incinta complexului agroalimentar.

’’Estimăm că spre finalul acestei luni vom finaliza actele pentru demararea procedurii de licitaţie urmând ca, în toamna acestui an sau cel mai târziu în primăvara anului viitor să începem lucrările de construcţie", a declarat Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea. Termenul pentru finalizarea proiectului este de doi ani.

Sursa: http://www.zf.ro

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×