Investitie de peste 11 milioane lei in amenajarea Parcului Arheologic din Constanta

Municipiul Constanta investeste in reabilitarea si amenajarea Parcului Arheologic. Lucrarile constau in: reabilitarea aleilor si a spatiilor verzi inclusiv crearea/modernizarea utilitatilor publice necesare functionarii parcului; reamenajarea zonei de parc in stil Art Nouveau, cu mobilier urban, stalpi de iluminat de epoca, reamenajarea, reabilitarea, extinderea spatiului verde, punerea in valoare a vestigiilor istorice si a monumentelor sau a statuilor existente, loc de joaca pentru copii.

Contractul are ca obiectiv general cresterea calitatii vietii in zona vizata, prin reabilitarea infrastructurii urbane, respectiv modernizarea spatiului verde aferent parcului.

Valoarea estimata a contractului este de 11.976.370 RON + TVA, iar valoarea garantiilor de 230.000 lei. Data limita de depunere a ofertelor, precum si data licitatiei este 08.06.2015.

Cei interesati pot accesa textul integral, precum si Documentatia de aici.

Data limita de valabilitate a ofertei este de 120 de zile de la termenul limita de primire a ofertelor.

Licitatia.ro-de peste 10 ani lider in monitorizarea licitatiilor publice. Ofera servicii profesionale de monitorizare licitatii publice din Romania si UE, iar din 2015 pune la dispozitie si o platforma online de achizitii publice.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×