Îți expira în curând certificatul digital SICAP?

Dacă mai ai câteva zile de valabilitate a certificatului digital intra acum pe licitatiisicap.ro și cere o oferta de reinnoire a certificat digital.

Se vor ocupa ei de toată procedura, vor completă online formularul de reinnoire pentru dumneavoastră, vor inainta cererea și îți vor abține un certificat cu o noua perioada de valabilitate de 2 ani de zile.

De asemenea, acestea ofera consultanta gratuita în descarcarea, instalarea certificatului digital după emitere și va ajuta și cu accesul în sistemul SICAP.

Pe lângă reînnoirea certificatului digital puteți beneficia și de servicii de monitorizare de licitatii anuale, la preturi foarte atractive.

Licitatiisicap.ro sustine ca: „Viziunea noastra este sa fim un partener de nadejde pentru firmele ce au nevoie de consultanta in domeniul achizitiilor publice din Romania. Impreuna cu clientii, angajatii si partenerii nostri sa impartasim experienta acumulata pentru a crea un plus valoare pentru toti.”

Intra acum pe licitatiisicap.ro și cere o oferta pentru serviciile de care ai nevoie!

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×