Jandarmeria Romaniei organizeaza licitatie pentru achizitionarea de servicii de asigurare

In luna octombrie 2014, Unitatea Militara 0251 Bucuresti - Jandarmeria Romaniei - organizeaza, o licitatie deschisa pentru achizitionarea de servicii de asigurare de raspundere civila pentru pagube produse tertilor prinaccidentede autovehicule, tip RCA, pentru o perioada de doi ani.

Contractul de achizitie "Servicii de asigurare obligatorie de raspundere civila"este pe o perioada de 24 luni si este estimat la cel mult 12,64 milioane lei. Acordul cadru se poate incheia cu maxim sapte agenti economici. Criteriul de evaluare a ofertelor pentru atribuirea fiecaruia din contractele subsecvente aferente acordului cadru este pretul cel mai scazut.
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 17 octombrie 2014, ora 16:00, iar deschiderea ofertelor se va face pe 20 octombrie 2014, ora 10:00.

Sursa: www.1asig.ro

Mai multe licitatii din acest domeniu, precum si alte domenii va sunt furnizate zilnic de www.licitatia.ro, cel mai bun site de monitorizare a licitatiilor publice. Intrati pe licitatia.ro si aflati ultimele oportunitati de afacere existente pe piata.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×