Jud. Iasi pe locul 7, dupa valoarea achizitiilor publice anuntate in primele 7 luni

Conform statisticilor realizate de site-ul LICITATIA.RO, pe primele 7 luni din anul 2020, judetul Iasi s-a clasat pe locul 7 pe tara, dupa jud Dolj, conform clasificarii dupa valoarea estimate a licitatiilor publicate. Numarul total al licitatiilor publicate a fost 5.935 cu o valoare totala estimata de 1.683.011.618 Lei.

Pe primul loc se afla Bucuresti cu o valoare estimate la peste 22 miliarde de lei, urmat de cei 4 poli ai economie romanesti: Cluj cu peste 4,8 miliarde lei, Timis cu peste 3,4 miliarde lei, Brasov cu 3,442 miliarde lei si Constanta cu 2,4 miliarde lei. Jud. Iasi nu a intrat in top 5 judete anul acesta prinzand doar locul 7.  Dupa numarul anunturilor de licitatii publicate pe judetul Iasi 5935 ocupa locul 3, cee ace inseamna ca se publica multe licitatii, dar cu o valoare mai mica.

Tabelul de mai jos reprezinta clasamentul si puteti observa pozitia judetului Iasi dupa valoarea estimate a licitatiilor publice pe primele 7 luni, anul 2020.

O alta statistica realizata de Licitatia.ro tot pentru judetul Iasi arata numarul licitatiilor si valoarea totala a acestora in functie de tipul licitatiei.

Astfel  conform datelor de pe Licitatia.ro, pe primele 7 luni ale anului 2020 au fost anuntat atribuirea a 762 de contracte  cu statul, cu o valoare estimate la 848 milioane lei, si au fost publicate  1.512 de anunturi cu licitatii vanzari cu o valoare estimate la peste 24 milioane lei.

Licitatia.ro este lider în monitorizarea licitațiilor publice din România, cu o experiență de peste 16 ani în domeniul achizițiilor publice, iar lista serviciilor furnizate este întregită cu servicii de consultanta utilizatorilor SEAP/SICAP: înregistrarea societăților în SEAP/SICAP, recuperarea sau reînnoirea certificatelor digitale și consultanță în domeniul achizițiilor publice.

Pentru a fi mereu la curent cu licitatile publice, accesati site-ul LICITATIA.RO.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×