Licitatia pentru restaurarea Cazinoului din Constanta a fost reluata

Compania Nationala de Investitii a relansat licitatia pentru consolidarea si restaurarea Cazinoului din Constanta, dupa ce anul trecut a fost anulata in urma constestatiilor depuse de una dintre firmele participante.

Contractul presupune atat servicii de proiectare, cat si autorizarea si executia lucrarilor.

Valoarea estimata este de 31,6 milioane de lei fara TVA, dintre care 1,7 milioane de lei pentru servicii de proiectare si asistenta tehnica din partea proiectantului, 24,6 milioane de lei cheltuieli pentru investitia de baza, 44,325 de lei pentru organizarea santierului si 5,26 milioane de lei cheltuieli neprevazute.

Durata contractului va fi de 7 ani de la data atribuirii, iar ofertele se pot depune pana in data de 27 iunie.

Sursa: economica.net

Textul integral al licitatiei, precum si documentatia aferenta se regasesc aici.

Licitatia.ro va tine la curent cu tot ce se intampla pe piata achizitiilor publice, oferind zilnic clientilor cele mai noi si importante informatii. Aboneaza-te la licitatia.ro si vei avea sansa sa-ti cresti semnificativ castigurile.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×