Licitatia privind Studiul de Fezabilitate pentru drumul expres spre Moldova va fi reluata

Seful Companiei de Autostrazi, Narcis Neaga a declarat pentru Hotnews.ro ca pana la sfarsitul lunii va fi lansata licitatia pentru actualizarea Studiului de Fezabilitate pentru drumul expres spre Moldova.

Desi in luna martie a acestui an Compania de Autostrazi a anulat o licitatie pentru revizuirea Studiului de Fezabilitate pentru autostrada Ploiesti-Buzau-Focsani-Bacau, Master Planul General de Transport a stabilit definitiv ca pe aceasta ruta se va face un Drum Expres.

Directorul general al CNADNR a declarat ca proiectul nu va fi greu de realizat, avand in vedere conditiile geografice care exista.

Sursa: adevarul.ro

Licitatia.ro – cel mai bun site de monitorizare a licitatiilor publice. Cu un sistem inteligent de alerte va informam in fiecare zi despre licitatiile care au loc in tara, pe domeniul dvs. de activitate. Participa la licitatiile publice cu licitatia.ro si fa un pas inainte in dezvoltarea afacerii tale !

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×