Licitatia.ro – 22 licitatii achizitii servicii turistice

Iarna se apropie iar agentiile de turism, proprietarii de hoteluri si companiile aeriene vor sa ofere clientilor cele mai bune servicii la cele mai avantajoase preturi.

Pentru a putea face acest lucru, este nevoie de informatii primite la timp cu toate licitatiile noi din domeniul SERVICII TURISTICE.

In momentul actual, pe site-ul Licitatia.ro sunt 22 de licitatii active monitorizate, in luna octombrie fiind publicate un total de 81 de licitatii, iar numarul achizitiilor publice este in crestere in fiecare zi.

Dintre licitatiile la care inca se poate participa face parte si licitatia organizata de Consiliul Concurentei pentru achizitia de servicii de transport aerian ocazional de pasageri, pe curse externe, interne si servicii conexe. Valoarea estimata pentru aceasta licitatie este 708.975 RON + TVA, iar data licitatiei va fi 27.12.2016 .

În cadrul proiectului ”Mobilitate și Viață Independentă pentru tinerii cu dizabilități din România”, Fundația Motivation România a lansat o licitatie pentru achiziționarea de servicii de cazare și masă pentru o perioadă de 2 zile în statiunea Poiana Brașov. Licitatia este activa si va avea loc in data de 08.11.2016.

Licitatia.ro este lider in monitorizarea licitatiilor, monitorizam zilnic licitatiile aparute din numeroase surse : SEAP, Monitorul Oficial, Bursa Romana de Marfuri, Ziare si alte surse. Oferim un sistem inteligent de alerte cu cele mai noi licitatii aparute abonatilor nostri pe domeniul de activitate ales.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×