Licitatia.ro, 29 de licitatii in constructii au fost publicate pe jud. Iasi

Conform portalului de monitorizare licitatii, Licitatia.ro de la inceputul lunii mai, pana in prezent pe judetul Iasi, au fost publicate 29 de licitatii pe domeniul de Constructii si Reparatii la scoli, cladiri administrative, gradinte, iar pe domeniul de constructii si intretinere de drumuri, locale si judetiente au fost publicate 9 licitatii. Mai jos gasiti 2 din licitatii la care inca puteti depune oferte.

Una dintre cele doua licitatii invita companiile de constructii sa depuna oferte, astfel Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara " Ion Ionescu de la Brad" Iasi a publicat in data de 12 mai, o licitatie privind constructia de spatii pentru procesul didactic de la disciplinile de echitatie si tehnologie de crestere a cabalinelor. Valoarea estimata a lucrarii este de 14022777 Lei. Oferta o puteti depune pana in data de 25.06.2020.

O alta licitatie conform sitului Licitatia.ro, care asteapta oferte, este in domeniul: constructiile de drumuri si poduri.

Primaria comunei Miroslovesti, a organizat o licitatie privind modernizarea drumurilor locale din comuna. Valoarea estimata este de 11312680 Lei, iar data limita pana la care puteti oferta este 29.05.2020.

Pentru a fi mereu la curent cu licitatiile publice noi aparute vizitati site-ul Licitatia.ro.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×