Licitatia.ro, 48 de licitatii pe consumabile si servicii medicale au fost publicate pe jud. Iasi

Conform portalului de monitorizare licitatii, Licitatia.ro de la inceputul lunii mai, pana in prezent pe judetul Iasi, au fost publicate 48 de licitatii pe domeniul de Consumabile Medicale la , iar pe domeniul de Servicii Medicale au fost publicate 7 licitatii. Mai jos gasiti 2 din licitatii la care inca puteti depune oferte.

Una dintre cele doua licitatii invita companiile care se ocupa cu Medicina muncii sa depuna oferte, astfel Filarmonica Moldova Iasi a publicat in data de 19 mai, o licitatie privind achizitia de servicii de medicina muncii pentru o perioada de 12 luni. Valoarea estimata a lucrarii este de 10800 Lei. Oferta o puteti depune pana in data de 26.05.2020.

O alta licitatie conform sitului Licitatia.ro, care asteapta oferte, este in domeniul: Consumabilelor Medicale

Administratia Bazinala de apa Prut Barlad, a organizat o licitatie privind Furnizarea reactivi de laborator S.G.A. Barlad. Valoarea estimata este de 7000 Lei, iar data limita pana la care puteti oferta este 29.05.2020.

Pentru a fi mereu la curent cu licitatiile publice noi aparute vizitati site-ul Licitatia.ro

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×