Licitatia.ro - Aflati ce imobile mai sunt scoase la licitatie

224x145
Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vâlcea scoaterea la vânzare a unei clădiri ce aparţine Sindicatului Liber Oltchim. Construcţia de 200 de metri pătraţi face parte din baza de agrement de la Fedeleşoiu.

Construcţia a mai fost scoasă la licitaţie, pentru prima dată, în octombrie 2013 pentru suma de 140 000 de lei. De această dată, preţul de vânzare porneşte de la 69 000 de lei. Persoanele fizice sau juridice interesate sunt invitate să depună ofertele de cumpărare însoţite de certificatele fiscale din care să rezulte că nu au datorii la bugetul de stat, până la data de 29 ianuarie.
Licitaţia va avea loc în ziua de 30 ianuarie, ora 12.00, la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Vâlcea.
sursa: adevarul.ro
Licitatia.ro -  Cel mai bun site de monitorizare a licitatiilor din SEAP, BRM, MO, PRESA CENTRALA, LICITATIILE CU FONDURI EUROPENE, PRINCIPALELE COMPANII CU PROFIL PETROLIER DIN ROMANIA. Va punem la dispozitie toate informatiile de care aveti nevoie pentru a participa la licitatiile publice, vanzarile si cumpararile directe.
Informati-va cu licitatia.ro !

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×