LICITATIA.RO - celebreaza 5 ani de activitate

La aniversarea a 5 ani licitatia.ro este lider de piata in domeniul monitorizarii licitatiilor publice.

Aceasta pozitie a fost atinsa prin implementarea unui sistem de monitoriazare avansat, personalizat, si totodata avand mereu in centrul atentiei Clientul. Spre deosebire, insa, de alti furnizori de servicii care declara acelasi lucru, avantajele competitionale licitatia.ro pe piata au venit din respectarea cu sfintenie a devizei de mai sus.

Orientarea catre client, mai ales in domeniul serviciilor, presupune eforturi consistente si o continua personalizare a relatiei cu fiecare client in parte. Aceste aspecte au fost mere avute in vedere cu fiecare actiune de afaceri: monitorizarea licitatiilor publice din Romania, Monitorizarea Investitiilor, Monitorizarea Licitatiilor din UE, Monitorizarea Licitatiilor de Vanzari, Monitorizarea Castigatorilor Licitatiilor din Romania.

Atentia acordata nevoilor si asteptarilor clientului a imprimat fiecarui detaliu din activitatea firmei SC IOANA SRL. Astfel am ajuns sa fim preferati de firmele care isi doresc un servicul profesional de monitorizari licitatii. Sprijinul si consultanta acordat fiecarui client a dus la obtinerea de rezultate bune pentru clientii nostri si la castigarea licitatiilor. Exigentele impuse de clienti ne-au ajutat in permanenta sa ne imbunatatim activitatea si sa largim aria de servicii oferite lor.

La 5 ani de aniversare, firma IOANA pe aceasta cale doreste sa MULTUMEASCA tuturor clientilor sai fara de care nu ar fi reusit.

La 5 ani de aniversare, din luna iulie a acestui an, portofoliul de servicii este completat cu un noi
servicii si anume Acces la licitatiile publice din UE. Consultanta privind participarea la licitatiile publice, Studii de piata privind evolutia pietei achizitiei publice din Romania.

Licitatia.ro este lider in domeniul monitorizarii licitatiilor de achizitii publice, publicate oficial in Romania. Departamentul nostru de studii de piata elaboreaza lunar studii privind evolutati pietii de achizitii publice din Romania. Zilnic sunt atent monitorizate informatiile publicate in Sistemul Electronic de Achizitii Publice, Monitorul Oficial, Presa Nationala si in Bursa Romana de Marfuri.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×