Licitatia.ro. Clujul cu 6,3 miliarde lei pe locul 2 dupa valoarea licitatiilor publice in 2020.

Conform site-ului Licitatia.ro, valoarea licitațiilor publice în județul Cluj de la începutul anului 2020 și până în prezent este de 6,30 miliarde de lei, ocupând locul al doilea după București

Puterea economica a Clujului creste in fiecare an, iar acest lucru se observa si in valoarea achizitiilor publice anuntate de autoritatile, si institutiile publice din Judet.

Dupa primele 10 luni ai anului 2020 conform datelor de pe licitatia.ro Judetul Cluj se clasifica pe al 2-lea loc, avand o valoare totala de 6.301.616.041 LEI, cu un numar de anunturi cu licitatii publicate de 8.489, depasind chiar “fruntea tarii” jud. Timis, Constanta si Brasovul.

De exemplu o licitatiie la care putei inca participa din judetul Cluj este organizata de Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj Napoca si au in vedere achizitiei de:

“Proiectare si executie lucrari pentru realizarea obiectivului: Modernizare Infrastructură Educațională ”HOIA”pentru desfășurarea activităților didactice și practice destinate învățământului agricol”.

Data limita depunere oferta: 03.12.2020

Valoare total estimate: 25.650.651 RON

Daca vreti sa primiti zilnic licitatiile noi aparute si aveti nevoie de indrumare, puteti apela la site-urile de monitorizare licitatii publice.

Unul dintre cele mai bine structurate este: www.licitatia.ro, cu un sistem intuitiv si usor de utilizat.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×