Licitatia.ro. Cum poti cumpara teren pentru constuctii la un pret bun?

Pretul terenurilor in jud Constanta variaza de la 10 euro la 300 de euro mp, ba chiar si mai mult in functie de zona. Intrebarea e cum sa gasesti un teren bun la un pret accesibil?

De obicei cand cauti un teren urmaresti anunturile cu terenurile scoase la vanzare de agentiile imobiliare, sau pe site-urile de anunturi. Dar de multe ori preturile la acele terenuri sunt foarte mari deja.

Monitorizarea anunturilor cu licitatii de vanzari terenuri

O alta solutie ar fi sa urmarest anunturile cu licitatii de vanzari active, publicate de diverse companii private sau de stat, banci, executari judecatoresti, anaf unde poti cumpara un teren la un pret semnificativ mai mic decat pe piata. Acetse anunturi e greu sa le monitorizezi singur pentru ca sunt pubicate in diverse surse: ziare, pe siturile bancilor, sau a executorilor.

Concesionarea terenurilor-o alternativa la cumpararea lor

O alternativa la achizitia terenurilor este concesionarea lor. Primariile scot zilnic la concesionare diverse loturi de teren, doar trebuie sa stii de ele. Caietele de sarcini pentru participarea la licitatiile de concesionare sunt gratuite, sau contra cost in functie de fiecare primarie in parte.

Licitatia.ro monitorizeaza toate anunturile de licitatii publice

Licitatia.ro monitorizeaza toate anunturile de licitatii publice inclusive cele delicitatii vanzari, concesionari terenuri din diverse surse si le pune intr-un singur loc. Pe baza unui abonament puteti primi zilnic pe e-mail anunturile noi aparute cu licitatiile de vanzari, sau concesionari de terenuri. Puteti vizualiza lista cu licitatiile aici: Licitatii vanzari terenuri .

Conform site-ului Licitatia.ro, de la inceputul anului 2021 pana azi au fost monitorizate peste 1000 de anunturi de licitatii vanzari terenuri in jud Constanta.

Gasiti mai jos cateva anunturi:

Vanzare teren si constructii

data publicarii: 06.04.2021

 Romania » Constanta »

Data licitatiei

21 APR 2021

Vanzare teren intravilan - 204 mp, autospeciala

data publicarii: 06.04.2021

 Romania » Constanta »

Data licitatiei

12 APR 2021

Vanzare teren

data publicarii: 06.04.2021

 Romania » Constanta »

Data licitatiei

27 APR 2021

Vanzare teren si constructii

data publicarii: 06.04.2021

 Romania » Constanta »

Data licitatiei

08 APR 2021

Vanzare casa

data publicarii: 06.04.2021

 Romania » Constanta »

Data licitatiei

10 MAI 2021

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×